Bijbaan / vakantiebaan voor zorgstudenten en geneeskunde studenten

Functieomschrijving

Volg jij een zorgopleiding en wil jij graag extra geld verdienen in de vakantie of gewoon als bijbaan naast je opleiding? Stuur dan snel jouw sollicitatie, want wij kunnen jouw inzet op diverse verpleeghuis locaties en wijkteams in Amstelveen, Vinkeveen en Mijdrecht heel goed gebruiken!


Bijbaan / vakantiebaan voor zorgstudenten en geneeskunde studenten

Volg jij de opleiding mbo verzorgende IG, MBO verpleegkunde, HBO verpleegkunde of de opleiding geneeskunde, kom dan werken bij Zonnehuisgroep Amstelland! Wil jij niet vast zitten aan een minimum aantal uren? Geen probleem, wij kunnen jou ook een oproep / 0-uren contract bieden. Wil jij graag veel werken ook dat kan, wij stemmen samen met jou af waar jij kan/wil werken en het aantal uren. Wil je meer weten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze recruiters!


Waar ga je aan de slag?

Wij hebben diverse verpleeghuis locaties in Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen en Mijdrecht.
Zonnehuis Wijkverpleging
heeft diverse teams in Amstelveen, Amsterdam en in de Ronde Venen.
Als oproepkracht zal je voor 1 locatie of wijkteam ingezet worden, zodat jij de cliënten goed leert kennen en de cliënten jou! Wij zullen met jou samen kijken welk team/locatie het beste bij jou past.


Wat ga jij doen?

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw bevoegdheden en jouw ervaring!

Na jouw sollicitatie nemen de recruiters telefonisch contact met jou op, om de mogelijkheden passende bij jouw opleiding en ervaring te bespreken. Na dit telefoongesprek, stellen wij jou intern voor op de functie en de verpleeghuis locatie of wijkteam dat het beste bij jou past. Heb jij dan nog vragen, dat horen wij dan graag!

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers, bewoners en cliënten zich zo prettig mogelijk voelen en dat er gelachen wordt, daar zorgen wij voor, met elkaar!


Wat breng je mee?
Op de eerste plaats zet je het welbevinden van de cliënt voorop. Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je daarbij nodig! Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling.

Functievereisten

  • Studenten die een zorgopleiding volgen; MBO verzorgende IG of MBO verpleegkunde of HBO verpleegkunde of WO Geneeskunde;
  • Enthousiaste, betrokken en proactieve studenten met hart voor mensen met dementie en / of bewoners/cliënten die lichamelijk beperkt zijn;
  • Studenten die zich houden aan de RIVM richtlijnen en niet bang zijn om in aanraking te komen met Covid-19.

Wat krijg jij?

  • Salaris conform de cao VVT (minimaal € 11,56- maximaal € 15,85 per uur), plus vakantiegeld en eindejaarsuitkering, inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring;
  • Toegang tot alle E-learning modules voor vakbekwaamheidsscholingen en Goodhabitz;
  • Een oproepcontract, zodat jij meer aandacht kan besteden aan jouw studie indien nodig.
    Wil jij een vast aantal uren werken? Ook dat is mogelijk;
  • Voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1200 collega's (750 fte) zorgen wij voor ongeveer 1400 cliënten.
Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl

Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.