Helpende niveau 2 (flex)

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van het diploma helpende zorg en welzijn niveau 2 en wil jij graag als flexer werken in de ouderenzorg? Dan kan jij onze teams in Amstelveen en omgeving komen versterken. Samen met jou bespreken wij graag welke locatie het beste bij jou past!


Helpende niveau 2 - Flex

Vind jij het juist heerlijk om niet aan een minimum aantal uren vast te zitten, maar op flexibele basis ingezet te worden? Wil jij een steentje bijdragen aan de zorg voor de bewoners van Zonnehuisgroep Amstelland? Dan zij wij opzoek naar jou!


Wat ga jij doen?

Je zal de bewoners ondersteuning bieden bij hun persoonlijke verzorging. Je begeleidt en ondersteunt hen bij het wassen, aan- of uitkleden, toiletgang en eventueel bij het aantrekken van steunkousen en als nodig bij het eten en drinken. Jij draagt met een glimlach bij aan een prettige dag voor de bewoners. Je observeert en rapporteert bijzonderheden in de uitvoering van de zorg en je bent verantwoordelijk voor een juiste overdracht aan je collega’s. #MetElkaar zorgen wij voor een persoonsgerichte zorg aan de bewoners!

Functievereisten

  • Een gediplomeerde mbo niveau 2 helpende zorg en welzijn;
  • Een enthousiaste, betrokken, creatieve en proactieve collega met hart voor mensen met dementie;
  • Iemand met aantoonbare ervaring als helpende in de ouderenzorg;
  • Daarnaast iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en goed kan communiceren met collega’s, bewoners, contactpersonen en familieleden;
  • Flexibele inzetbaarheid.

Wat krijg jij?

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
  • In overleg met jou bespreken wij welke locatie het beste bij jou past;
  • Flexibiliteit in het aantal uren; een 0-uren contract;
  • Het salaris is conform FWG 25 van de CAO VVT (min € 1.808,83 max € 2.481,30 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek). De inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl. Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Stephanie de Breuk 06-30803566, of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.