Helpende niveau 2 plus, Zonnehuis Westwijk

Functieomschrijving

Ben jij een gediplomeerd helpende zorg en welzijn niveau 2 plus en wil jij graag werken op een gezellige, moderne kleinschalig wonen locatie in Amstelveen? Lees dan snel verder, want Zonnehuis Westwijk heeft een vacature beschikbaar voor jou!


Helpende niveau 2 plus
24-32 uur per week


Bij Zonnehuisgroep Amstelland draait het om liefdevolle en persoonsgerichte zorg. Zorg die aansluit bij de behoefte van de cliënt. Zorg die je ook voor je eigen ouders wenst. Heb jij dat in je?
Stuur dan snel jouw sollicitatie! Onze recruiters nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op om vragen te beantwoorden en de procedure te bespreken.


Werken bij Zonnehuis Westwijk
Zonnehuis Westwijk is een modern en gezellig verpleeghuis met 14 kleinschalige woningen voor 91 mensen met een psychogeriatrische aandoening. Het huis straalt gezelligheid en warmte uit.
De mooie en ruime tuin wordt als het weer het toelaat veel gebruikt door bewoners en bezoek.
Wij organiseren veel activiteiten en de familiebetrokkenheid is hoog.
Onze zeven teams bestaan uit woonondersteuners, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen: zelfstandige, flexibele en enthousiaste medewerkers. De teams worden ondersteund door de locatiemanager en een verpleegkundig kwaliteitscoach.
Bij deze locatie kun je gratis parkeren!


Wat ga je doen

Als helpende weet jij als geen ander hoe je bewoners kunt ondersteunen en begeleiden bij de Algemene Dagelijkse Lichaamsverzorging (ADL). Als helpende 2+ bij Zonnehuisgroep Amstelland zet jij net dat stapje extra. Want jij bent er écht voor de bewoners. Jij leert de bewoners snel kennen en daardoor weet jij precies wat iemand belangrijk vindt. Alles wat jij en jouw collega’s doen, zorgt er voor dat de bewoners het écht naar hun zin hebben. Met elkaar kunnen jullie het verschil maken!

Functievereisten

 • Een diploma helpende zorg en welzijn niveau 2 aangevuld met de plus-/medicatiemodule;
 • Beschikbaarheid voor wisselende diensten, wij vinden het belangrijk dat iedereen alle diensten kan draaien;
 • Iemand die positief is ingesteld en in mogelijkheden denkt;
 • Een enthousiaste collega die ouderen een warm hart toe draagt en zorgt gericht is op de wensen en behoeften van de bewoners.


Wij bieden

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het salaris is conform de cao VVT ingedeeld in FWG 30 (min € 1.808,83 en max € 2.554,98 o.b.v. een 36-urige werkweek), de inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wat doet Zonnehuisgroep Amstelland
Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Céleste Romijn 06-23489788 of Anouk Mank 06-23574335.


Solliciteren

Wil jij graag bij Zonnehuis Westwijk aan de slag? Stuur dan jouw cv en motivatie via de solliciteren button op de website.

Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.