Kom jij werken in onze nieuw op te zetten wijkteams in Amsterdam Zuid?

Functieomschrijving

Ben jij iemand, die de cliënten graag wil helpen om zo lang mogelijk in hun eigen huis te laten wonen? Ben jij de spin in het web van de thuiszorg en het gezicht in de wijk? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Zonnehuis Wijkverpleging!


Kom jij werken in onze nieuw op te zetten wijkteams in Amsterdam Zuid?
8-32 uur

Zonnehuis Wijkverpleging heeft op dit moment al 16 wijkteams en is nog steeds aan het groeien! Om dit te kunnen realiseren zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe wijkteams : Eén team in Amsterdam Zuid, één team in Amsterdam Oud Zuid, één team in Amstelveen / Uithoorn en één team in Abcoude / Vinkeveen.


Waar ga je aan de slag?

Voor deze nieuwe wijkteams en onze bestaande wijkteams in de regio Amstelland, zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste helpenden niveau 2 plus, verzorgenden IG of (wijk)verpleegkundigen niveau 4, 5 of 6. Met onze teams willen wij moderne wijkverpleging bieden in de regio Amstelland. Zo ontwikkelen wij jaarlijks nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuistechnologie, in samenwerking met de universiteit. Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging nog beter op de kaart te zetten? Lees dan snel verder.

Ken jij in jouw kennissenkring / netwerk mensen met wie je één van de wijkteams op zou willen zetten? Laat het ons dan weten!


Wat ga jij doen?

Samen met jouw (nieuwe) collega’s ga je aan de slag om de zorg in de wijk vorm te geven. Hiervoor heb je intensief contact met onder andere de huisartsen en natuurlijk je collega’s.

Geen een dag zal hetzelfde zijn! Je gaat zelfstandig, op de fiets of met de auto, op pad naar de cliënten op jouw route. Je zorgt naast de benodigde (complexe) werkzaamheden voor een optimale organisatie van de zorg rondom de cliënt, door het netwerk van de cliënt bij de zorg te betrekken. Als verpleegkundige coördineer je de zorg in de wijk en zorgt samen met je team voor een optimale organisatie rondom de cliënt. Daarnaast zal je samen met je team een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de zorg in jullie wijk.

Functievereisten

  • Iemand die in het bezit is van het diploma helpende niveau 2 plus, verzorgende IG niveau 3, Verpleegkunde niveau 4 of 5. Als verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd en bekwaam en bevoegd voor het uitvoeren van BIG- en voorbehouden handelingen;
  • Iemand die goed in een (multidisciplinair) team kan werken;
  • Iemand die van zichzelf weet dat je goed past in een zelf organiserend team, waarbij collegialiteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn;

Je vindt het een uitdaging om als oproepkracht mee te werken aan het opstarten van een nieuw team!

Wie zijn wij?

  • Wij zijn een organisatie die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling is, daarom vinden wij het belangrijk dat jij ook de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Wij bieden jou een contract en salaris conform de cao VVT;
  • Inschaling vindt plaats op basis van diploma’s en ervaring.
  • Daarnaast bieden wij de wijkverpleegkundige niveau 5/6, een arbeidsmarkttoeslag in FWG 55.

De organisatie biedt een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiefaciliteitenregeling, cultuur werkt ,een fietsplan en bedrijfsfitness.

Wat doet Zonnehuisgroep Amstelland?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiairs en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga. Wil je meer weten over de functie? Bel of Whatsapp dan naar onze recruiters Anouk Mank, 06-23574335 of Stephanie de Breuk, 06-30803566..


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.