Open sollicitatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij een werkgever waar jij een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de zorg, begeleiding van leerlingen en stagiaires en niet te vergeten kan blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling? Dan hebben wij mooie vacatures voor jou bij Zonnehuisgroep Amstelland en Zonnehuis Wijkverpleging;


Wij hebben vacatures voor verzorgenden IG en verpleegkundigen bij;

  • Wijkverpleging/thuiszorg regio Amstelveen, Amsterdam, Ronde Venen
  • Kleinschalig wonen in Amstelveen
  • Afdelingswonen pg in Amstelveen
  • Afdeling somatiek in Amstelveen
  • Afdeling revalidatie in Amstelveen


Waarom bij ons?

Of je nu bij onze wijkverpleging werkt of bijdraagt aan onze verpleeghuiszorg of specialistische revalidatiezorg, het draait naast professionele zorg bij ons altijd om liefdevolle aandacht voor onze cliënten en bewoners.
Met ruim 1200 collega's zorgen we voor zo'n 1400 cliënten. We zijn dus niet klein en ook niet groot. Als je werkt bij Zonnehuisgroep Amstelland heb je daarom de voordelen van een kleine organisatie: je bent geen nummer en kent al snel de weg. Maar we zijn groot genoeg om jou veel mogelijkheden te bieden en om te rouleren van werkplek als jij dat wilt. We werken met somatische en psychogeriatrische cliënten, bij hen thuis of in een van onze verpleeghuizen, op een gespecialiseerde unit, afdeling of kleinschalige woning. Elke locatie en werkplek is weer anders. Dus wil je afwisseling? Bij ons blijft jouw werk leuk en uitdagend.

Functievereisten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met voldoende uitdaging en plezier aan het werk is. Werk- en praktijkbegeleiders zorgen ervoor dat jij je kan ontwikkelingen. Naast de bekwaamheidsscholing bieden wij verschillende landelijk erkende opleidingen en cursussen aan.


Wie zijn wij?

Wil je meer weten kijk dan op onze website; www.zhga.nl/vacatures, hier staan onze contactgegevens, alle vacatures en nog veel meer informatie.


Interesse?

Heb je toch nog vragen neem dan contact op met onze recruiter Anouk Mank 06-23574335.
Wij bespreken graag samen met jou welke locatie/team/afdeling het beste bij jou past!
Of stuur een open sollicitatie, reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.