Verpleegkundige in de wijk, Zonnehuis Wijkverpleging

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde opleiding MBO verpleegkunde niveau 4 en wil jij in één van onze wijkteams zorg verlenen aan cliënten die jouw zorg nodig hebben? Wil jij de cliënten graag helpen zodat zij zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen wonen? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Zonnehuis Wijkverpleging!


Verpleegkundige in de wijk
24-36 uur per week

Zonnehuis Wijkverpleging is aan het groeien! Wij gaan uitbreiden naar 15 teams! Om dit te kunnen realiseren zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe wijkteams: 1 team in Amsterdam Zuid, 1 team in Amsterdam Oud Zuid, 1 team in Amstelveen / Uithoorn en 1 team in Abcoude / Vinkeveen.


Waar ga je aan de slag?

Voor deze nieuwe wijkteams en onze bestaande wijkteams in de regio Amstelland, zijn wij op zoek naar nieuwe (wijk)verpleegkundigen niveau 4, 5 of 6. Met onze teams willen wij moderne wijkverpleging bieden in de regio Amstelland. Hiervoor ontwikkelen wij jaarlijks nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuistechnologie, in samenwerking met de universiteit. Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging nog beter op de kaart te zetten? Lees dan snel verder.


Wat ga jij doen?

Als verpleegkundige bij Zonnehuis Wijkverpleging wil je het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid; inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van (hoog) complexe zorg. Door de grote diversiteit aan zorgvragen in de wijk, is dat niet altijd mogelijk, omdat er soms ook minder spannende De complexiteit in de wijk neemt wel toe, daardoor zal jouw werk steeds uitdagender worden. Care- en casecomplexe casuïstiek zijn aan de orde van de dag. Als verpleegkundige bij Zonnehuis wijkverpleging bouw je samen met andere verpleegkundigen mee aan de zorg van de toekomst waar zoeken naar passende innovaties en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Jouw kennis en ervaring met cliënten zijn daarbij van belang. Je kunt de zorg in jouw team wel combineren met het bieden van hoog complexe zorg in ons Verpleegtechnisch Team. Dan wordt je opgenomen in het rooster en draai regelmatig diensten mee in dit team. Denk je dat de verpleegtechnische zorg het helemaal is voor jou dan kan je ook solliciteren voor dit team. Of je nu ervaren bent of een starter in het vak, voor iedere goede verpleegkundige hebben we plaats in een van onze teams.

Functievereisten

  • Diploma MBO-Verpleegkunde niveau 4;
  • BIG-registratie;
  • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren.

Wat krijg jij?

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor ontwikkeling;
  • Wij bieden jou de mogelijkheid op scholing die past bij jouw loopbaanontwikkeling;
  • Een parttime of fulltime contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris is conform de CAO VVT in FWG 45 ingedeeld;

De organisatie biedt een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijscholingen, cultuur werkt, een fietsplan en bedrijfsfitness.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiairs en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga. Wil je meer weten over de functie? Bel of Whatsapp dan naar onze recruiters Anouk Mank, 06-23574335 of Stephanie de Breuk 06-30803566..


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.