Verpleegkundige met extra taken, Zonnehuis Westwijk

Functieomschrijving

Ben jij verpleegkundige en ben jij op zoek naar een gezellige en moderne kleinschalig wonen PG locatie in Amstelveen? Wil jij naast de verpleegkundige taken wat extra’s doen? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou op onze locatie Zonnehuis Westwijk;


Verpleegkundige niveau 4
16-36 uur per week

Vind jij het leuk om naast jouw werk als verpleegkundige, leerlingen en stagiaires te begeleiden en persoonsgerichte zorg te bieden aan onze bewoners met dementie? Kan jij ook overzicht houden en helpen bij het coördineren van de werkzaamheden? Wacht dan niet langer en solliciteer bij ons!


Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Westwijk is een modern en gezellig verpleeghuis met 14 kleinschalige woningen voor 91 mensen met een psychogeriatrische aandoening. Het huis straalt gezelligheid en warmte uit. De mooie en ruime tuin wordt als het weer het toelaat veel gebruikt door bewoners en bezoek. Wij organiseren veel activiteiten en de familiebetrokkenheid is hoog.
Onze zeven teams bestaan uit woonondersteuners, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen: zelfstandige, flexibele en enthousiaste medewerkers. De teams worden ondersteund door de locatiemanager en een verpleegkundig kwaliteitscoach.
Bij deze locatie kun je gratis parkeren.


Wat ga jij doen?

In deze uitdagende functie zet jij je vanuit jouw natuurlijke passie voor mensen met dementie niet alleen in als liefdevolle verpleegkundige, maar ook als liefdevolle collega die verpleegkundig advies geeft en de leerlingen en stagiaires begeleidt en coacht in hun waardevolle leer- en ontwikkeltraject binnen de zorg. Om goede zorg te leveren overleg je met de dienstdoende arts en andere disciplines en zorg jij voor een goed zorg- of verpleegplan. Je houdt de gezondheidstoestand van de bewoners goed in de gaten en signaleert en overlegt met de bewoner en/of zijn familie. Je bent aanspreekpunt voor de hele locatie en helpt mee aan de kwaliteitsontwikkeling van de zorg. Voor de verpleegtechnische handelingen en de dagelijkse zorg draai jij natuurlijk ook je hand niet om.

Kortom een mooie afwisselende uitdaging in een organisatie met hart voor de ouderenzorg. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich zo prettig mogelijk voelen, daar zorgen wij voor, met elkaar!

Functievereisten

 • Een gediplomeerde MBO verpleegkundige;
 • Een enthousiaste, betrokken, creatieve en proactieve collega met hart voor mensen met dementie;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband kan werken en goed kan communiceren met collega’s, bewoners, contactpersonen en familieleden;
 • BIG geregistreerd is en geregistreerd is in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband goed kan functioneren;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
 • Flexibele inzetbaarheid, het is belangrijk dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten.


Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een parttime of fulltime arbeidsovereenkomst, vast of tijdelijk, dat wat het beste bij jou past;
 • Je ontvangt salaris conform FWG 45 van de cao VVT (min € 2.419,91 en max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek), inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.
Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.
Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met onze recruiters Céleste 06-23489788, Anouk 06-23574335 of Stephanie 06-30803566.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.