Verpleegkundige niveau 4 (flex)

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor de (ouderen)zorg en ben jij een enthousiaste verpleegkundige niveau 4?
Zit jij liever niet vast aan een minimum aantal uur, maar ben jij liever flexibel inzetbaar in de regio Amstelveen en omgeving? Lees dan snel verder!


Verpleegkundige niveau 4 - Flex

Enthousiasme werkt aanstekelijk en dit geldt dan ook voor onze medewerkers. #MetElkaar ben je onmisbaar voor onze bewoners. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur dan snel jouw sollicitatie, zodat wij met jou de mogelijkheden kunnen bespreken.


Wat ga jij doen?

In deze uitdagende functie zet jij je vanuit jouw natuurlijke passie voor mensen met dementie in als liefdevolle verpleegkundige. Om goede zorg te leveren overleg je met de dienstdoende arts en andere disciplines en zorg jij voor een goed zorg- of verpleegplan. Je houdt de gezondheidstoestand van de bewoners goed in de gaten en signaleert en overlegt met de bewoners en/of zijn familie. Je bent aanspreekpunt voor de hele locatie. Voor de verpleegtechnische handelingen en de dagelijkse zorg draai jij natuurlijk ook je hand niet om.


Kortom, een mooie afwisselende uitdaging in een organisatie met hart voor de ouderenzorg. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich zo prettig mogelijk voelen, daar zorgen wij voor, #MetElkaar!

Functievereisten

  • Een gediplomeerde mbo verpleegkundige;
  • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor mensen met dementie;
  • Iemand die zelfstandig en in teamverband kan werken en goed kan communiceren met collega’s, bewoners, contactpersonen en familieleden;
  • Big geregistreerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registeren;
  • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
  • Iemand die flexibel inzetbaar is.

Wat krijg jij?

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
  • In overleg met jou bespreken wij welke locatie het beste bij jou past;
  • Flexibiliteit in het aantal uren; een 0-uren contract;
  • Het salaris is conform FWG 45 van de CAO VVT (min € 2.419,91 max € 3.264,29 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek). De inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Stephanie de Breuk, 06-30803566 of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.