Verpleegkundige voor het verpleegkundig team van Zonnehuis Wijkverpleging

Functieomschrijving

Als verpleegkundige werken in een professioneel verpleegtechnisch team, complexe en inhoudelijke zorg verlenen in 8 uurs diensten; dat wil jij toch zeker ook?! Met een afgeronde opleiding MBO verpleegkunde niveau 4 of HBO verpleegkunde, help jij bij Zonnehuis Wijkverpleging de Amsterdamse en Amstelveense wijkzorg cliënten om zo lang mogelijk in hun eigen huis te wonen. Is dat iets voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Zonnehuis Wijkverpleging!


Verpleegkundige voor het verpleegkundig team van Zonnehuis Wijkverpleging
18-36 uren in overleg, ook oproep is mogelijk!

Zonnehuis Wijkverpleging groeit hard! Steeds meer zorgvragers vinden de weg naar onze kwalitatief goede zorg vanuit kleine wijkteams. Zonnehuis Wijkverpleging heeft daarom weer vacatures voor verpleegkundigen. Enthousiaste bekwame verpleegkundigen die graag willen bijdragen aan zelfredzaamheid en domotica in de thuiszorg.

We zetten nieuwe wijkteams op in de volgende regio’s: Amsterdam Zuid, Amsterdam Oud Zuid, Amstelveen / Uithoorn en in Abcoude / Vinkeveen. Voor deze nieuwe wijkteams in de regio Amstelland zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste verpleegkundigen niveau 4, 5 of 6. Je onderneemt en ontwikkelt op hoog en modern niveau. Zonnehuis Wijkverpleging werkt dan ook samen met de Universiteit aan nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuis technologie, domotica. Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging te laten groeien en excelleren? Lees dan snel verder.


Wat ga jij doen?

Als verpleegkundige bij Zonnehuis Wijkverpleging ga je aan de slag met de zorgtaken waarvoor je bent opgeleid; inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van (hoog) complexe zorg. Care- en casecomplexe casuïstiek zijn aan de orde van de dag. Als verpleegkundige bij Zonnehuis wijkverpleging bouw je samen met andere (wijk)verpleegkundigen mee aan de zorg van de toekomst waar zoeken naar passende innovaties en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Jouw kennis en ervaring met cliënten zijn daarbij van belang. Als verpleegkundige in het speciale verpleegkundig team draai je uitsluitend verpleegkundige routes. Je zult daarbij ook veel te maken hebben met palliatieve zorg (geen waakzorg of nachtzorg, dat doet een externe partij voor ons). Je gaat nauw samenwerken met onze samenwerkingspartners zoals de ziekenhuizen in de omgeving.
Het verpleegkundig team opereert in ons hele verzorgingsgebied, Amsterdam (Zuid), de regio Amstelland en de Ronde Venen.

Of je nu ervaren bent of een starter in het vak, voor iedere goede verpleegkundige hebben we plaats in een van onze teams.

Functievereisten

 • Diploma MBO-Verpleegkunde niveau 4 of diploma HBO-V;
 • BIG-registratie;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren.

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor ontwikkeling;
 • Een vast contract, parttime of fulltime dat wat jou het beste past;
 • Een niveau 4 verpleegkundige een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (min € 2.419,91 en max € 3.264,29 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Een niveau 5 verpleegkundige een salaris conform FWG 50 van de cao VVT (min € 2.554,98 en max € 3.707,64 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek), plus een arbeidsmarkttoeslag in FWG 55, de inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, vakbekwaamheidsscholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuis Wijkverpleging is onderdeel van Zonnehuisgroep Amstelland. Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner. Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.


Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Stephanie de Breuk 06-30803566. of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.