Verpleegkundige, Zonnehuis Amalia

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde MBO- of HBO verpleegkundige en hou jij wel van een uitdaging? Wil jij met jouw enthousiasme en ervaring ons team op onze locatie Zonnehuis Amalia afdeling revalidatie in Amstelveen komen versterken? Lees dan snel verder;


Verpleegkundige niveau 4 of 5
24-36 uur per week


Als verpleegkundige op onze afdeling revalidatie heb je een baan vol dynamiek en ontwikkelingsmogelijkheden! Wil jij deze uitdaging met beide handen vastpakken en kwalitatief goede zorg verlenen? Stuur dan snel jouw sollicitatie!


Waar ga je aan de slag?
Zonnehuis Amalia maakt onderdeel uit van Zonnehuis Amstelveen en biedt kortdurend verblijf: revalidatie en eerstelijns verblijf (hoog complex) waarbij een goede snelle terugkeer naar huis het streven is en palliatieve zorg in het Zorghospice. Op de revalidatie afdeling afdeling verblijven 60 revalidanten. Er komen revalidanten met diverse problematieken. Wij werken nauw samen met in een multidisciplinair team.
Wij zijn continue op zoek naar de beste vormen van revalidatie samen met de disciplines en in samenwerking met studenten van MBO en HBO-opleidingen.

Wat ga jij doen?

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze revalidanten. De cliëntengroep op de revalidatie afdeling is divers. Cliënten hebben bijvoorbeeld een orthopedische ingreep ondergaan of zijn aan het revalideren na een CVA.
Je stimuleert en begeleidt de revalidanten conform hun revalidatieplan.

Om goede zorg te leveren werk je samen het behandelteam revalidatie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een cliëntgericht zorgplan. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties. Het werken op deze afdeling vraagt veel zelfstandigheid. Bovendien ben je voor cliënten, familie, behandelaars en andere betrokkenen een belangrijke vraagbaak. Voor de verpleegtechnische handelingen en de dagelijkse zorg draai jij natuurlijk je hand niet om. Met elkaar zorgen wij ervoor dat onze cliënten zich zo prettig mogelijk voelen.

Functievereisten

 • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met ervaring en affiniteit met de tijdelijke zorg en/of revalidatiezorg;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registeren;
 • Iemand in het bezit van een MBO- of HBO diploma verpleegkunde;
 • Iemand die in een (multidisciplinair) teamverband kan werken;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
 • Flexibele inzetbaarheid: je draait dag- avond- nacht en weekenddiensten.

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een uitdagende baan en een parttime of fulltime arbeidsovereenkomst, dat wat het beste bij jou past;
 • Een niveau 4 verpleegkundige een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (min € 2.419,91 en max € 3.264,29 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Een niveau 5 verpleegkundige een salaris conform FWG 50 van de cao VVT (min € 2.554,98 en max € 3.707,64 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.
Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Céleste Romijn 06-23489788 of Anouk Mank 06-23574335.

Interesse?

Wil jij het revalidatieteam van Zonnehuis Amalia komen versterken? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. 
Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.