Verpleegkundige, Zonnehuis de Luwte afdeling somatiek

Functieomschrijving

Ben jij verpleegkundige en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Dat komt goed uit want onze moderne locatie Zonnehuis de Luwte in Amstelveen is voor de somatiek afdeling op zoek naar een enthousiaste, leergierige en gedreven verpleegkundige!


Verpleegkundige
24-36 uur per week

Heb jij interesse en affiniteit met de ouderen zorg en wil jij samen met jouw collega’s het verschil maken en zorgen voor een fijne woon- en leefomgeving voor de bewoners? Weet jij als geen ander te achterhalen wat de bewoner nodig heeft en hoe jullie met elkaar de bewoner hierbij kunnen ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Is dit voor jou niet genoeg en wil jij ook blijven werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling door een cursus of opleiding te volgen? Dat kan!


Waar ga je aan de slag?

Locatie Zonnehuis de Luwte heeft twee etages met woningen voor mensen met dementie en op de 3de, 4de en 5de etage wonen ouderen met een somatische aandoening.


Wij zoeken iemand voor de Somatische afdeling(en). Iedere etage heeft zijn eigen team maar uiteraard werkt iedereen nauw met elkaar samen. Alle teams zijn multidisciplinair wat inhoudt dat er binnen een team de volgende medewerkers werkzaam zijn: Verzorgenden IG, verpleegkundigen, helpenden (plus), woonondersteuners, voedingsassistenten en facilitaire medewerkers. Zonnehuisgroep Amstelland biedt zowel interne als externe studenten de mogelijkheid om te leren en werken in de zorg. Daardoor zijn er op alle etages leerlingen van diverse opleidingen en verschillende leergangen aanwezig. Zij worden begeleidt door het hele team en door praktijkopleiders.
Deze moderne locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden.


Wat ga jij doen?

Als ervaren verpleegkundige niveau hoeven wij jou niet te vertellen wat je moet doen. Vanuit een natuurlijke passie voor mensen – en met veel plezier – zet jij je samen met jouw collega’s, volledig in voor de bewoners, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Je weet precies waar het op aankomt: je bent hun luisterend oor, biedt hen een helpende hand als dat nodig is, en daagt hen uit om zelf dingen te blijven ondernemen. Voor de verpleegtechnische handelingen draai je je hand niet om, net als voor het schrijven van een goed zorg- of verpleegplan. Naast een liefdevolle verpleegkundige voor de bewoners ben je ook een goede gesprekspartner voor de collega’s. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.


Naast de dagelijkse zorg kunnen er ook diverse werkzaamheden bij komen, zoals het coördineren van multidisciplinaire zorg, je kunt aandachtsvelder zijn/worden, tot het begeleiden van nieuwe medewerkers/leerlingen en stagiaires.

Functievereisten

 • Een gediplomeerde mbo verpleegkundige;
 • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de ouderen zorg;
 • Iemand die zelfstandig en ook in teamverband goed kan functioneren;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Flexibele inzetbaarheid , je draait alle diensten (dag-/avond- en nachtdienst).

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een vast contract, parttime of fulltime dat wat jou het beste past;
 • Het salaris voor een verpleegkundige is conform FWG 45 van de cao VVT (min. €2419,19 en max. €3264,29 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt ORT (onregelmatigheidstoeslag) voor de avond-, nacht- en weekenddiensten;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, vakbekwaamheidsscholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner. Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of over andere vacatures binnen Zonnehuisgroep Amstelland? Bel of WhatsApp dan naar onze recruiters Anouk, 06-23574335 of Céleste, 06-23489788 of Stephanie de Breuk 06-30803566.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.