Verzorgende IG (flex)

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en op zoek naar meer flexibiliteit in je werk? Dan kan jij ons team in Amstelveen en omgeving komen versterken als flexer! Graag bespreken wij met jou welke locatie het beste bij jou past.


Verzorgende IG niveau 3 - Flex

#MetElkaar bieden wij persoonsgerichte zorg aan onze bewoners. Wij willen je graag verwelkomen, zodat jij ook kan ervaren hoe fijn het is om te helpen bij de dagelijks zorg van de bewoners en hun welzijn!


Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met jouw collega’s, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Naast het verlenen van zorg kan jij een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijk en/of creatieve activiteiten. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Functievereisten

  • Een gediplomeerde mbo verzorgende IG niveau 3;
  • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de ouderen zorg;
  • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
  • Iemand die zelfstandig en in teamverband goed kan functioneren;
  • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
  • Flexibele inzetbaarheid.

Wat krijg jij?

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
  • In overleg met jou bespreken wij welke locatie het beste bij jou past;
  • Flexibiliteit in het aantal uren; een 0-uren contract;
  • Het salaris is conform FWG 35 van de CAO VVT (min € 1.902,93 max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek). De inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner. Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Stephanie de Breuk, 06-30803566 of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.