Verzorgende IG niveau 3, Zonnehuis Beatrix

Functieomschrijving

Ben jij een verzorgende IG of heb jij een afgeronde mbo verzorgende niveau 3 opleiding en wil jij graag werken in een sterk en warm team binnen een klein verpleeghuis voor ouderen met een somatische aandoening? Help jij ons de hoogste kwalitatieve zorg te verlenen en durf jij met ons het gesprek hierover aan te gaan? Dan hebben wij een vacature voor jou bij Zonnehuis Beatrix in Amstelveen!

Verzorgende IG niveau 3
32 uur per week


Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en wil jij net als je collega’s er #metelkaar voor zorgen dat onze bewoners persoonsgerichte zorg krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Zonnehuis Beatrix

Zonnehuis Beatrix is een gezellig verpleeghuis voor ouderen met somatische aandoeningen. Er zijn vier etages: op drie etages wonen 19 bewoners die intensieve zorg krijgen en op de begane grond wonen 8 bewoners. Het hart van onze afdelingen zijn de ruime en sfeervolle huiskamers waar de bewoners overdag verblijven en een mooie tuin waar de bewoners graag van het lekkere weer genieten. Daarnaast is er een team van woonondersteuners, activiteitenbegeleiders en vrijwilligers die na Corona weer veel op pad gaan met de bewoners.

De drie teams van Zonnehuis Beatrix bestaan uit zo'n 15 a 20 collega's: voedingsassistenten, woonondersteuners, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen. Daarnaast hebben we nog een centrale planner, een kwaliteitscoach en een coördinerend activiteitenbegeleider. In de avonden, het weekend en in de nacht is er altijd een verantwoordelijk verpleegkundige bereikbaar waar op teruggevallen kan worden. Als je bij Zonnehuis Beatrix gaat werken kom je in een warm bad van collega’s die veel plezier hebben in het werk. Samen richten wij ons op het welzijn van de groep, met persoonlijke aandacht voor iedere bewoner. Wij willen dan ook de beste kwalitatieve zorg verlenen en we zoeken een collega die ons hierbij gaat helpen. 

Wat ga je doen

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met jouw collega’s, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Naast het verlenen van zorg kan jij een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt bewoners, helpt de EVV-ers mee met de zorgplannen, doet mee met activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Functievereisten

 • Je bent in het bezit van het MBO diploma verzorgende IG;
 • Je hebt een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Je bent een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor ouderen zorg;
 • Je vind het belangrijk om kwalitatief goede zorg te leveren, en durft hier ook over mee te denken en kritisch over te zijn;
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor ontwikkeling;
 • Een mooie werklocatie die makkelijk te bereiken is met het OV en ook gratis parkeren is mogelijk!
 • Een contract van 32 uur, een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • Het salaris is conform FWG 35 van de CAO VVT (min € 1.902,93 max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek). Indien jij een EVV certificaat hebt of de GVP opleiding hebt afgerond, zal jouw salaris ingedeeld worden in FWG 40 (min € 2.007,97 max € 2.971,05 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt ORT (onregelmatigheidstoeslag) voor de avond-, nacht- en weekeinddiensten;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wat doet Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.
Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Stephanie de Breuk 06-30803566 of Céleste Romijn 06-23489788.


Solliciteren

Wil jij graag bij ons aan de slag, stuur dan jouw sollicitatie. Maak hiervoor gebruik van het sollicitatieformulier op de website en upload je cv en motivatie.


Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.