Verzorgende IG, Zonnehuis Bovenkerk

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde opleiding mbo verzorgende IG niveau 3? Dan hebben wij een leuke baan voor jou op onze mooie kleinschalig wonen locatie Zonnehuis Bovenkerk in Amstelveen.


(gespecialiseerd) verzorgende IG (VIG) niveau 3
16-36 uur per week


Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team op deze gezellige locatie wil komen versterken. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en jezelf specialiseren door het volgen van de GVP opleiding of het diploma mbo verpleegkunde halen? Dat kan bij de Zonnehuisgroep Academie, wij bieden diverse interne en externe erkende opleidingen aan. Heb jij interesse, maar wil je eerst vrijblijvend kennis komen maken? Dat kan!


Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Bovenkerk is een klein verpleeghuis voor mensen met dementie. Slechts 48 bewoners verblijven met elkaar in acht kleinschalige woningen. In elke woning wonen 6 cliënten met dementie. Onze zorg en begeleiding is gericht op een prettige en passende woonomgeving voor onze bewoners. Met elkaar zorg je voor een fijne leefomgeving en zorg die aansluit bij de wensen van de bewoners.


Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met jouw collega’s, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Naast het verlenen van zorg kan jij een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijk en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.


Wij hebben parttime, fulltime en flex mogelijkheden, dus maak bespreekbaar wat het beste bij jou past, zodat wij #MetElkaar de mogelijkheden kunnen bespreken.

Functievereisten

 • Een gediplomeerde mbo verzorgende IG niveau 3;
 • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de ouderen zorg;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband goed kan functioneren;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
 • Flexibele inzetbaarheid, want het is belangrijk dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten.


Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een parttime of fulltime contract (dat wat het beste bij jou past), een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • Je ontvangt salaris conform FWG 35 van de cao VVT (min € 1.902,93 en max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Indien jij een EVV certificaat hebt of de GVP opleiding hebt afgerond, zal jouw salaris ingedeeld worden in de FWG 40 (min € 2.007,97 en max € 2.971,05 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Céleste Romijn 06-23489788 of Anouk Mank 06-23574335.

Interesse?

Wil jij het team van Zonnehuis Bovenkerk komen versterken? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. 

Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.