Verzorgende IG, Zonnehuis Juliana

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en op zoek naar een baan waar in je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder, want wij hebben een vacature op onze locatie Zonnehuis Juliana, in Amstelveen;


(gespecialiseerd) verzorgende IG (VIG) niveau 3
24-36 uur per week


Wij zoeken een liefdevolle collega die met een glimlach de beste zorg geeft aan onze bewoners.


Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Juliana maakt onderdeel uit van het complex Zonnehuis Amstelveen. In ons moderne, lichte gebouw wonen mensen met dementie. Er zijn vier afdelingen met 19 bewoners. De afdelingen zijn zo opgezet dat de bewoners alle bewegingsruimte hebben. Elke afdeling heeft een eigen team met helpenden niveau 2, verzorgenden niveau 3 IG, verpleegkundigen, voedingsassistenten en woonondersteuners en vrijwilligers. Ook zijn er met enige regelmaat stagiairs van verschillende opleidingen.
Als je in Zonnehuis Juliana wilt werken is het allerbelangrijkste dat je dit met warme, oprechte belangstelling voor de bewoners doet. De vier teams zijn hecht en trots op ‘hun” afdeling. Ze staan open voor vernieuwingen en doen mee aan verschillende landelijke projecten. 'We willen echt het verschil maken en net dat stapje harder doen', zeggen ze daar zelf over. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en scholing. Nieuwe medewerkers krijgen alle ruimte en ondersteuning om te wennen aan een nieuwe werkomgeving.
Deze locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar, gratis parkeren is ook mogelijk.


Wat ga jij doen?

Wij zoeken een collega, die vol enthousiasme de beste, maar bovenal warme, zorg wil leveren samen met het team aan onze bewoners. Als medewerker in dit zelf organiserende team heb je zelf invloed op het leveren van de best passende zorg aan de bewoners, je zoekt samen naar de beste manier om een positieve bijdrage te leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt de bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke en/of creatieve activiteiten. Je onderhoudt contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Functievereisten

  • Een gediplomeerde verzorgende IG niveau 3;
  • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega;
  • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
  • Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
  • Flexibele inzetbaarheid, want het is belangrijk dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten.

Wat krijg jij?

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling.
  • Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen en wij helpen jou daar graag bij.
  • Wij bieden jou contract van 24-36 uur(dat wat het beste bij jou past), een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
  • Het salaris is conform FWG 35 van de CAO VVT. Indien jij een EVV certificaat hebt of de GVP opleiding hebt afgerond, zal jouw salaris ingedeeld worden in FWG 40.

De organisatie biedt een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiefaciliteitenregeling, Cultuur werkt, een fietsplan en bedrijfsfitness.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiairs en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.

Wil je meer weten over de functie? Bel of Whatsapp dan naar onze recruiters Anouk Mank, 06-23574335 of Céleste Romijn, 06-23489788.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.