Verzorgende IG, Zonnehuis Majella

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG niveau 3, werk jij bij voorkeur in de nachtdiensten? Wil jij graag werken op onze nieuwe kleinschalig wonen, Zonnehuis Majella in Mijdrecht en met het team zorgen voor de beste persoonsgerichte zorg aan onze bewoners? Lees dan snel verder, want wij hebben een mooie vacature;


Verzorgende IG niveau 3
24-32 uur per week, bij voorkeur nachtdiensten

Ben jij de gedreven en enthousiaste collega die wij zoeken en wil jij met veel liefde zorgen voor onze bewoners met dementie? Stuur dan snel jouw sollicitatie!


Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Majella is een kleinschalig en gezellig verpleeghuis voor mensen met dementie waarin persoonsgerichte zorg een grote rol speelt. Alle disciplines zijn daarbij van even grote waarde en hebben ieder hun eigen rol. Deze samenwerking komt tot uiting in zelforganiserende teams waarbij het welzijn van de bewoner altijd voorop staat. In september 2019 zijn we naar onze nieuwe locatie Zonnehuis Majella in het centrum van Mijdrecht verhuisd. Hier bieden wij kleinschalig verpleeghuiszorg en begeleiding aan 45 bewoners met dementie. Ook hebben wij een ontmoetingscentrum waar voornamelijk deelnemers komen die nog zelfstandig thuis wonen maar net wat meer begeleiding nodig hebben.


Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG weet je van aanpakken maar kan je ook heel goed aansluiten bij het ritme en de belevingswereld van de bewoners. Door jouw sterke inlevingsvermogen, weet jij al gauw wat de wensen en mogelijkheden zijn van de bewoners. Je levert een belangrijke bijdrage aan het woon- en leef plezier van de bewoners. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en ontwikkeling van de zorg draag jij samen met het team, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Samen met de bewoners en zijn of haar naasten en met je multidisciplinaire collega’s stel je zorgplannen op en ben je verantwoordelijk voor het dossier. Jij houdt de continuïteit van de zorg, het wonen, leven en de behandeling in de gaten. Jij levert een actieve bijdrage aan het team door elkaar te informeren en kennis met elkaar te delen.

Functievereisten

 • Iemand in het bezit van een MBO diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Een enthousiaste, betrokken, creatieve en proactieve collega met hart voor de bewoners;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband kan werken en goed kan communiceren met collega’s, bewoners, contactpersonen en familieleden;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren.

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een contract voor 24 tot 32 uur per week, afgestemd op wat jou het beste past;
 • Het salaris voor een verzorgende IG is conform FWG 35 van de cao VVT (min. €1902,93 en max. €2762,34 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt ORT (onregelmatigheidstoeslag) voor de avond-, nacht- en weekenddiensten;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, vakbekwaamheidsscholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner. Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of over andere vacatures binnen Zonnehuisgroep Amstelland? Bel of WhatsApp dan naar onze recruiters Anouk, 06-23574335, Céleste, 06-23489788 of Stephanie 06-30803566.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.