Verzorgende IG, Zonnehuis Menno Simons

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en op zoek naar een uitdagende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is? Voor onze locatie Zonnehuis Menno Simons in Amsterdam Buitenveldert zijn we op zoek naar een enthousiaste , proactieve en


Verzorgende IG
28 - 32 uur per week

Wil jij net als jouw collega’s #MetElkaar zorgen voor persoonsgerichte zorg aan onze bewoners? Wil jij daarnaast ook blijven werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling door een cursus of opleiding te volgen? Dan ben jij bij ons welkom!


Waar ga je aan de slag?

In dit kleine verpleeghuis wonen 27 ouderen met dementie verdeeld over twee etages. Het staat midden in de wijk, vlakbij een winkelcentrum en op zo'n 200 meter van een metro- en tramstation. Beneden in het gebouw is een prachtig grand café waar altijd van alles te doen is: activiteiten voor de bewoners, voor de buurt en dagbesteding voor ouderen met dementie uit Buitenveldert en Amsterdam-Zuid.


Collega's kennen elkaar en alle bewoners. De lijntjes zijn daarom kort en het contact is goed. Gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid staan voorop. Het is een klein team van zo'n 20 medewerkers: jong en oud en met verschillende achtergronden. Er zijn helpenden niveau 2, verzorgenden niveau 3 en verpleegkundigen niveau 4, huishoudelijke medewerkers, woonondersteuners en activiteitenbegeleiders. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich zo prettig mogelijk voelen en dat er gelachen wordt, daar zorgen wij voor, met elkaar.


Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met jouw collega’s, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Naast het verlenen van zorg kan jij een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijk en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.


Je draagt jouw steentje bij aan het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg, door leerlingen en stagiaires te begeleiden bij onder andere ADL handelingen en communicatie met de bewoners en familieleden. Jij zorgt ervoor dat zij een positieve leerervaring hebben in de ouderenzorg. Kortom een mooie afwisselende uitdaging in een organisatie met hart voor de ouderenzorg. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich zo prettig mogelijk voelen, daar zorgen wij voor, met elkaar!

Functievereisten

 • Een gediplomeerde mbo verzorgende IG niveau 3;
 • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de ouderen zorg;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband goed kan functioneren;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren;
 • Iemand die klantgericht en creatief is;
 • Een flexibele inzetbaarheid, beschikbaar voor alle diensten.

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een parttime contract voor gemiddeld 28 tot 32 uur per week;
 • Het salaris is conform FWG 35 van de CAO VVT (min € 1.902,93 en max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). De inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, vakbekwaamheidsscholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiairs en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Céleste Romijn 06-23489788 of Anouk Mank 06-23574335.

Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.