Verzorgende IG, Zonnehuis Westwijk

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG werken op een mooi kleinschalig wonen locatie in Amstelveen? Wij hebben een mooie vacature voor jou op onze locatie Zonnehuis Westwijk!


(gespecialiseerd) verzorgende IG (VIG) - niveau 3
16-36 uur per week

Wil jij net als jouw collega’s #MetElkaar zorgen voor persoonsgerichte zorg aan onze bewoners?
Wil jij daarnaast ook blijven werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling door een cursus of opleiding te volgen? Dan ben jij bij ons welkom! Wil jij eerst even komen kijken? Ook dat kan!

Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Westwijk is een verpleeghuis voor mensen met dementie. 91 Bewoners verblijven met elkaar in 14 kleinschalige woningen. In elke woning wonen 6 cliënten met een psychogeriatrische aandoening. Binnen deze locatie met bijbehorende tuin, kunnen de bewoners zich vrij bewegen en deelnemen aan de vele activiteiten die in de woningen en op het dorpsplein worden georganiseerd. De familiebetrokkenheid is hoog en daar zijn wij trots op! De teams op de woningen, bestaan uit woonondersteuners, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen. De teams worden ondersteund door de locatiemanager en een verpleegkundig kwaliteitscoach. Naast deze locatie kan je gratis parkeren.


Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met jouw collega’s, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Naast het verlenen van zorg kan jij een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijk en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.


Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich zo prettig mogelijk voelen, daar zorgen wij voor, met elkaar!
Indien je in het bezit bent van het EVV certificaat nodigen we je ook van harte uit te solliciteren!

Wij hebben parttime, fulltime en flex mogelijkheden. Gaat jouw voorkeur uit naar nachtdiensten? Ook dan kan je dit bespreekbaar maken. Zodat wij kunnen bespreken wat het beste bij jou past.

Functievereisten

 • Een gediplomeerde mbo verzorgende IG niveau 3;
 • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de ouderen zorg;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband goed kan functioneren;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
 • Een flexibele inzetbaarheid.

Wat krijg jij?


 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een contract van 24-36 uur (dat wat het beste bij jou past), een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • Het salaris is conform FWG 35 van de CAO VVT (min € 1.902,93 max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek). Indien jij een EVV certificaat hebt of de GVP opleiding hebt afgerond, zal jouw salaris ingedeeld worden in FWG 40 (min € 2.007,97 max € 2.971,05 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek);
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Céleste Romijn 06-23489788 of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.