Verzorgende IG, Zonnehuis Zuiderhof

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde opleiding mbo verzorgende IG niveau 3? Dan hebben wij een leuke baan voor jou op onze fijne wonen locatie Zonnehuis Zuiderhof in Vinkeveen


Verzorgende IG (VIG) niveau 3
24 uur per week

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team op deze gezellige locatie wil komen versterken. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en jezelf specialiseren door het volgen van de GVP opleiding of het diploma mbo verpleegkunde halen? Dat kan bij de Zonnehuisgroep Academie, wij bieden diverse interne en externe erkende opleidingen aan. Heb jij interesse, maar wil je eerst vrijblijvend kennis komen maken? Dat kan!

Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Zuiderhof is een klein verpleeghuis zonder behandeling aan de rand van Vinkeveen, op loopafstand van een winkelcentrum. In 45 ruime zorgappartementen bieden we ondersteuning aan ouderen met somatische klachten. Omdat het huis klein is kent iedereen elkaar, collega's, vrijwilligers en bewoners, en iedereen voelt zich snel thuis in Zuiderhof.


In het restaurant ontmoeten bewoners elkaar. Daar kunnen ze eten, een kopje koffie drinken en zijn ook allerlei activiteiten en optredens. Het is het gezellige hart van het huis. Om het huis ligt een mooie ruime tuin met een luw terras. Bewoners wonen met veel plezier in Zuiderhof.

De sfeer binnen de teams is goed. Het is een leuke mix van ongeveer 24 mensen, jong en oud. Het zorgteam bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden niveau 3, helpenden niveau 2 en leidt ook leerlingen op. De teams worden ondersteund door de locatiemanager en een verpleegkundig kwaliteitscoach. Iedereen, zorg, activiteitenbegeleiding, facilitair en vrijwilligers, werken enthousiast samen om het leven voor de bewoners zo fijn mogelijk te maken.


Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede zorg aan onze bewoners. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met jouw collega’s, want #MetElkaar is het motto van Zonnehuisgroep Amstelland. Naast het verlenen van zorg kan jij een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het bevorderen van een goed woon- en leefklimaat. Je stimuleert en begeleidt bewoners, conform hun zorgplan, om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijk en/of creatieve activiteiten. Je onderhoud contact met familie, vrijwilligers en andere disciplines. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Functievereisten

 • Een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de ouderen zorg;
 • Een gediplomeerde mbo verzorgende IG niveau 3;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren;
 • Iemand die zelfstandig en in teamverband goed kan functioneren;
 • Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, klantgericht en creatief is;
 • Flexibele inzetbaarheid, want het is belangrijk dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten.

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
 • Een parttime contract, een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • Het salaris is conform FWG 35 van de cao VVT (min € 1.902,93 en max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Céleste Romijn 06-23489788 of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.