Wijkverpleegkundige niveau 5 / 6 regio Amsterdam Zuid

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar vernieuwing, ondernemen en bouwen in de thuiszorg? Wil jij als verpleegkundige in één van onze nieuwe wijkteams in Amsterdam Zuid de zorg coördineren, collega’s coachen en kwalitatief hoge en warme zorg verlenen? Heb jij een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde niveau 5 of 6 en wil jij onze cliënten graag helpen zo lang mogelijk in hun eigen huis te kunnen wonen? Lees dan snel verder en solliciteer bij Zonnehuis Wijkverpleging!


(Wijk)verpleegkundige niveau 5 / 6
Regio Amsterdam Zuid
24-36 uur per week

Zonnehuis Wijkverpleging groeit hard! Steeds meer zorgvragers vinden de weg naar onze kwalitatief goede zorg vanuit kleine wijkteams. Zonnehuis Wijkverpleging heeft daarom weer vacatures voor nieuwe (wijk) verpleegkundigen. Enthousiaste bekwame verpleegkundigen die graag willen bijdragen aan zelfredzaamheid en domotica in de thuiszorg. Wij zetten nieuwe wijkteams op in de volgende regio’s: Amsterdam Zuid, Amsterdam Oud Zuid, Amstelveen / Uithoorn en in Abcoude / Vinkeveen.


Waar ga je aan de slag?

Voor deze nieuwe wijkteams in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste (wijk)verpleegkundigen niveau 5 of 6. Je komt niet binnen in een reeds bestaand team, maar zet met je collega’s een nieuw team op. Je onderneemt en ontwikkelt op hoog en modern niveau. Zonnehuis Wijkverpleging werkt dan ook samen met de Universiteit aan nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuis technologie, domotica. Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging te laten groeien en excelleren? Lees dan snel verder.


Wat ga jij doen?

Als wijkverpleegkundige sta je garant voor het leveren van goede zorg en voor betrokkenheid bij de cliënten in jouw wijk. Je bent verantwoordelijk voor het verpleegkundig proces, het correct opstellen en (laten) uitvoeren van het zorgplan en je coacht jouw collega’s in het wijkteam. Je voelt je iedere dag weer uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Dat verschil maak je vanuit het besef dat gezondheid geen doel op zich is maar een middel om te kunnen blijven doen wat belangrijk is voor de cliënt, in zijn of haar leven.


Samen met de cliënt ga je na wat jij met jouw team kan doen zodat de klant het leven kan blijven leiden zoals hij of zij dat graag wil. Jij weet dat de essentie van wijkverpleging veel meer is dan zorg verlenen. Met creativiteit zoek je naar de beste oplossing voor de cliënt. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk.

Je doet dat niet alleen. Je bouwt samen met de collega’s aan een hecht team dat elkaar aanvult en tegenwicht biedt. Je hebt naast aandacht voor de kwaliteit van zorg voor je cliënten, ook aandacht voor je collega’s. Je werkt zelfstandig in de wijk, maar ook in een team! Iedereen heeft haar of zijn eigen kwaliteiten en samen werk je aan het beste resultaat. Samenwerken doe je ook met de gespecialiseerde collega’s, huisartsen en andere professionals in de eerste en tweede lijn en in het sociaal domein.

Of je nu ervaren bent of een starter in het vak, voor iedere goede verpleegkundige hebben wij plaats in een van onze teams.

Functievereisten

 • Ondernemerschap, creativiteit en enthousiasme;
 • Diploma HBO-Verpleegkunde niveau 5 / 6;
 • BIG-geregistreerd;
 • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren.

Wat krijg jij?

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor ontwikkeling;
 • Een vast contract, parttime of fulltime dat wat jou het beste past;
 • Een salaris conform FWG 50 van de cao VVT (min € 2.554,98 en max € 3.707,64 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, plus een arbeidsmarkttoeslag in FWG 55, de inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, vakbekwaamheidsscholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Nog meer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Zonnehuis Wijkverpleging maakt onderdeel uit van Zonnehuisgroep Amstelland. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de gelegenheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarom hebben wij onze eigen Zonnehuis Academie, zij verzorgen diverse interne en externe landelijk erkende opleidingen.

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer informatie over de functie, bel of WhatsApp dan met Stephanie de Breuk 06-30803566. of Anouk Mank 06-23574335.


Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.