(Wijk)verpleegkundige niveau 5 en 6, Zonnehuis Wijkverpleging

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde niveau 5 of 6 en wil jij de cliënten graag helpen zodat zij zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen wonen? Wil jij in één van onze wijkteams de zorg coördineren, collega’s coachen en zorg verlenen aan cliënten die jouw zorg nodig hebben? Lees dan snel verder en solliciteer bij Zonnehuis Wijkverpleging!


(Wijk)verpleegkundige niveau 5 / 6
24-36 uur per week

Zonnehuis Wijkverpleging is aan het groeien! Wij gaan uitbreiden naar 15 teams! Om dit te kunnen realiseren zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe wijkteams: 1 team in Amsterdam Zuid, 1 team in Amsterdam Oud Zuid, 1 team in Amstelveen / Uithoorn en 1 team in Abcoude / Vinkeveen.

Waar ga je aan de slag?

Voor deze nieuwe wijkteams en onze bestaande wijkteams in de regio Amstelland, zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste (wijk)verpleegkundigen niveau 4, 5 of 6. Met onze teams willen wij moderne wijkverpleging bieden in de regio Amstelland. Hiervoor ontwikkelen wij jaarlijks nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuistechnologie, in samenwerking met de universiteit. Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging nog beter op de kaart te zetten? Lees dan snel verder.

Wat ga jij doen?

Als wijkverpleegkundigen ga je voor het leveren van goede zorg en de betrokkenheid bij de cliënten in jouw wijk. Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verpleegkundig proces en op basis van jouw verpleegkundig leiderschap, verantwoordelijk voor jouw handelen en daarmee voor het handelen van jouw team. Je voelt je iedere dag weer uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Dat verschil maak je vanuit het besef dat gezondheid geen doel op zich is maar een middel om te kunnen blijven doen wat belangrijk is voor de cliënt, in zijn of haar leven. Samen met de cliënt ga je na wat jij met jouw team kan doen zodat de klant het leven kan blijven leiden zoals hij of zij dat graag wil. Jij weet dat de essentie van wijkverpleging veel meer is dan zorg verlenen. Met creativiteit zoek je naar de beste oplossing voor de cliënt. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk.


Je doet dat niet alleen. Je bouwt samen met de collega’s aan een hecht team die elkaar aanvullen en tegenwicht bieden. Je hebt naast aandacht voor de kwaliteit van zorg voor je cliënten ook aandacht voor je collega’s. Je werkt in de wijk zelfstandig maar ook in een team! Iedereen heeft haar of zijn eigen kwaliteiten en samen werk je aan het beste resultaat. Samenwerken doe je ook met de gespecialiseerde collega’s, huisartsen en andere professionals in de eerste en tweede lijn en in het sociaal domein.

Of je nu ervaren bent of een starter in het vak, voor iedere goede verpleegkundige hebben wij plaats in een van onze teams.

Functievereisten

  • Diploma HBO-Verpleegkunde niveau 5 / 6;
  • BIG-geregistreerd; 
  • Een registratie in het kwaliteitsregister, of de bereidheid om je te registreren.

Wat krijg jij?

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor ontwikkeling.
  • Diverse mogelijkheid op scholing die past bij jouw loopbaanontwikkeling.
  • Een parttime of fulltime contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is conform de cao VVT in FWG 50 ingedeeld.
  • Daarnaast bieden wij de wijkverpleegkundige niveau 5, afhankelijk van je kennis en ervaring, een arbeidsmarkttoeslag tot maximaal FWG 55.

De organisatie biedt een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijscholingen, cultuur werkt, een fietsplan en bedrijfsfitness.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiairs en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.


Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl
Wil je meer weten over de functie? Bel of Whatsapp dan naar onze recruiters Anouk Mank, 06-23574335 of Stephanie de Breuk, 06-30803566.

Interesse?

Interesse? Reageer dan via onderstaande knop op deze vacature. Wanneer je hierop klikt verschijnt een online sollicitatieformulier waarin jij je CV en motivatie kunt uploaden. Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.