Woonondersteuner op oproepbasis, Zonnehuis Zuiderhof

Functieomschrijving

Ben jij een student MMZ, SPW of SPH en zoek je naast je studie een flexibele baan om werkervaring op te doen binnen de zorg? Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, en ben je daarnaast ook creatief en bereid om activiteiten te organiseren en begeleiden? Dan past de functie van woonondersteuner bij Zonnehuis Zuiderhof in Vinkeveen wellicht bij jou! Heb jij interesse? Lees snel verder!


Woonondersteuner

Op oproepbasis


Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken woonondersteuners die stage of werkervaring hebben opgedaan binnen de ouderenzorg en bekend zijn met dementie. Wil jij zorgen voor een glimlach bij de bewoners? Dan is de functie van woonondersteuner jou op het lijf geschreven!


Functie-inhoud

Als woonondersteuner lever je een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van een prettig, veilig en huiselijk woon- en leefklimaat van de cliënten. De woonondersteuner bereidt de maaltijden, verzorgt de koffie/theemomenten en helpt de bewoners indien nodig bij het eten en drinken. Ook verricht de woonondersteuner lichte huishoudelijke werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de huiskamers schoon, gezellig en uitnodigend zijn, ook voor de familie.

Naast bovenstaande werkzaamheden zullen je werkzaamheden als woonondersteuner bij Zonnehuis Zuiderhof ook bestaan uit het organiseren en begeleiden van activiteiten voor de bewoners. Je kunt hierbij denken aan (ontspannings-)activiteiten zoals schilderen, muziek luisteren, spelletjes spelen of uitstapjes maken. Zo zorg jij voor een gezellige sfeer op de afdeling en hebben de bewoners een plezierige dag!

Functievereisten

  • Studenten die een MMZ, SPW of SPH studie volgen en op zoek zijn naar een flexibele bijbaan;
  • Enthousiaste en betrokken collega’s met hart voor warme zorg en die oprechte interesse in de cliënten heeft;
  • Iemand die zowel in staat is zelfstandig als in teamverband te werken, initiatief te nemen, eigen verantwoordelijkheid te dragen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Iemand die affiniteit heeft met oudere mensen en bent bekent met de ziekte dementie;
  • Iemand die het leuk vind om activiteiten te bedenken, organiseren en begeleiden en dus creatief is ingesteld;
  • Iemand die flexibel inzetbaar is.

Wij bieden

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling;
  • Een flexibel contract op oproepbasis, zodat de werkdagen en tijden goed te combineren zijn met een studie;
  • Het salaris is conform FWG 20 van de CAO VVT. Het bruto uurloon bedraagt minimaal €11,34 en maximaal € 14,98. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wat doet Zonnehuisgroep Amstelland
Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we met het hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl.

Wil je meer weten over de functie? Bel of WhatsApp dan met Anouk Mank, 06-23574335 of Stephanie de Breuik, 06-30803566.


Solliciteren

Wil jij graag bij ons aan de slag, stuur dan jouw sollicitatie. Maak hiervoor gebruik van het sollicitatieformulier op de website en upload je cv en motivatie.

Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.