Skip to content

Zonnehuis Majella

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je liefdevolle en deskundige zorg kunt bieden aan ouderen? Dan is Zonnehuis Majella in Mijdrecht dé plek voor jou! Al meer dan 100 jaar staan wij bekend om onze warme en betrokken benadering van dementerende ouderen. Kom werken bij Zonnehuis Majella en maak deel uit van een team dat zich dagelijks inzet voor de beste zorg!

Uitgelichte vacatures

Eerst verantwoordelijk verzorgendeAmstelveen, Noord-Holland, Nederland
Helpende (plus) MijdrechtMijdrecht, Utrecht, Nederland
KwaliteitsverpleegkundigeMijdrecht, Utrecht, Nederland
Open sollicitatieAmstelveen, Noord-Holland, Nederland
Verzorgende IG MijdrechtMijdrecht, Noord-Holland, Nederland
6 van 7 weergegeven

Proef alvast de sfeer en laat je inspireren!

Werken bij Zonnehuis Majella

In Zonnehuis Majella wonen ouderen met verschillende vormen van dementie in woongroepen.  Zeven of acht bewoners delen een woning met een huiskamer, keuken en balkon. Iedere bewoner heeft een eigen ruime kamer met een douche en wc. Zonnehuis Majella is met slechts zes woningen een klein en vriendelijk verpleeghuis. Op de begane grond is het sfeervolle Grand Café waar men iets kan eten en drinken en waar activiteiten worden georganiseerd. Zonnehuis Majella heeft een beschutte tuin met verschillende zithoekjes en ligt midden in het gezellige dorpscentrum. Gratis parkeren bij deze locatie is mogelijk.

Zonnehuis Majella op de kaart

Dorpsstraat 75, Mijdrecht

Ben jij nieuwsgierig en wil jij graag meer weten over werken bij Zonnehuisgroep Amstelland en de verschillende organisatieonderdelen? Neem dan contact op met één van de recruiters. Carlijn 06-30204181, Anouk 06-23574335, Alyssa 06-51079982 of mail naar solliciteren@zhga.nl.